22 July 2008

Rakan satu opis....






Ini sebahagian rakanku di opis ni.Kalau tak da mereka ni pening jugak kepala nak memikirkan kerja-kerja kat opis ni.Maklumlah aku ni "pion opis" jer...

No comments:

Post a Comment

Aku sangat berterima kasih kerana anda sudi memberi komen dalam blog aku ini namun aku perlu memberi izin dahulu sebelum ianya kupaparkan.

Dapat Hadiah Dari Ayah

Sejak dulu lagi aku terpaut pada beberapa lagu hits The Beatles, bertajuk And I Love Her , I Will dan Till There Was You dan Yesterday ...