01 June 2009

Ketika Cinta Bertasbih...The Movie






Sebuah lagi adaptasi Novel karya Habiburrahman al-Shirazy
Selesai membaca novel ini..nak cari siri 2 pulak.

2 comments:

  1. citer ni best aku ada siri 2 dia..hehe nak pinjam??

    ReplyDelete
  2. nak..nak..nak...aku nak order online tapi lom buat lagi.siri 1 pinjam kat library jer..meeting ict next date bawak ok...

    p/s apa kesudahannya...ekk..?

    ReplyDelete

Aku sangat berterima kasih kerana anda sudi memberi komen dalam blog aku ini namun aku perlu memberi izin dahulu sebelum ianya kupaparkan.

Menulis

Sebatang round brush bersaiz lima di jari sedang meratakan warna hijau bercampur beberapa titis air di atas palette lalu membentuk warna ...